Inele de logodnă

Fie că alegi un inel cu diamante, pietre prețioase sau semiprețioase, inelele de logodnă DeGEORGIA Diamonds sunt elegante, nu își vor pierde niciodată frumusețea și sunt eterne datorită simbolisticii lor.

DESCOPERĂ

Verighete

Alege perechea de verighete perfectă de la DeGEORGIA Diamonds. Verighetele noastre se pot personaliza în funcție de viziunea fiecărui client.

DESCOPERĂ

Inele

Lasă-te cucerită de frumusețea, formele și eleganța inelelor noastre, bijuterii cu semnificații aparte.

DESCOPERĂ

Coliere

De la forme clasice la forme moderne, de la coliere înscrustate cu diamante, pietre prețioase sau semiprețioase la clasicele coliere cu perle, acestea sunt create pentru orice ocazie și pot fi asociate oricărui stil și personalitate.

DESCOPERĂ

Pandantive

Adaugă colecției tale de bijuterii pandantivele DeGEORGIA Diamonds, care pot fi din aur galben, alb sau roz de 14 kt și 18 kt.

DESCOPERĂ

Brățări

Alege din gama noastră variată- brățări subțiri din aur, brățări cu diamante, pietre prețioase colorate sau semiprețioase, brățări cu șnur sau brățările tennis, orice ai alege, accesorizează-ți ținutele cu stil.

DESCOPERĂ

Cercei

Accentuează-ți feminitatea și pune-ți în valoare trăsăturile feței alegând perechea potrivită pentru tine din modele de cercei pe care le avem.

DESCOPERĂ

Broșe

La DeGEORGIA Diamonds avem grijă să oferim broșe autentice, elegante, atent lucrate de către bijutierii noștri.

DESCOPERĂ

Viziunea noastrăFii creatorul propiei tale bijuterii!

În atelierul DeGEORGIA DIAMONDS realizăm bijuterii la comandă în funcție de dorințele fiecărui client. Acest serviciu fiind rar întâlnit în România și nu numai. Producerea bijuteriilor presupune multă răbdare, atenție, îndemânare și mai presus de toate, pasiune; ne mândrim cu o astfel de echipă la DeGEORGIA DIAMONDS, care întrunește toate aceste calități, cu scopul de a crea orice bijuterie la care visați.

Contactati un consilier DeGEORGIA Mai multe detalii

Cumparati online cu incredere La DeGEORGIA punem pasiune in toate bijuteriile realizate. Aceeasi pasiune o veti regasi in modul in care ne ocupam de comenzile dvs.

Transport gratuit și asigurat
Împachetare cadou gratuită
Bijuterii certificate
Retur simplu în 14 zile

Pentru cei care doresc consiliereOferim consiliere on-site

Consilierul nostru online are o experiență în vânzarea bijuteriilor DeGEORGIA Diamonds de peste 15 ani, aşadar, vă poate ajuta cu orice întrebare ar apărea în procesul alegerii bijuteriei online sau în a comanda o bijuterie personalizată prin intermediul site-ului.

Programati o consiliere