Politica de retur

Produsele comandate de pe site-ul nostru se pot returna în 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, completând Formularul de retur.

Condiții de retur
Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără existența urmelor cauzate de utilizarea acestora. De asemenea, acestea trebuie trimise în cutiile originale.

Produsele returnate care nu se află în aceeași stare în care acestea au fost livrate, nu vor fi acceptate pentru retur.

Coletul în care veți returna produsul trebuie să fie însoțit de: produsul achiziționat, factura și certificatul de garanție ale acestuia.

Produse ce nu pot fi returnate
Produsele create și personalizate de client și/sau gravate după specificațiile lui nu pot fi returnate.
De asemenea, orice produs care este deteriorat în vreun fel sau are semne de purtare nu vor putea fi returnate sub nicio formă.

Restituirea contravalorii produselor comandate
Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat de către dvs. în Formularul de retur.

Costurile aferente returului
Coletul va fi trimis de către dvs. iar costurile de transport și asigurare vor fi suportate de dvs. Vă rugăm să asigurați sigilarea corectă a coletului, deoarece noi nu vom fi responsabili de pierderea sau distrugerea acestuia în timpul transportului. După ce produsul este recepționat va fi verificat.

Informații suplimentare
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați consilierului nostru la numărul 0747 267 996 de luni până vineri între orele 10:00 și 19:00 sau la adresa de e-mail: office@degeorgia.ro

Protecția datelor cu caracter personal
Prin completarea Formularului de retur, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea de către S.C. DIAMONDS BUSINESS S.R.L. a informațiilor furnizate, cât și stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele menționate anterior, precum: reclama, marketing și publicitate.

Pașii ce trebuie să-i parcurgeți pentru returnarea produselor sunt:

 1. Completați formularul de Retur de mai jos
 2. Ambalați corespunzător produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât să nu se deterioreze, deoarece noi nu vom fi responsabili de pierderea sau distrugerea acestuia în timpul transportului.
 3. În colet o să adăugați produsul achiziționat însoțit de factura și certificatul de garanție.
 4. Expediați coletul pe adresa: S.C. DIAMONDS BUSINESS S.R.L.
  Magazin DeGEORGIA
  Oradea – Lotus Center
  Str. Nufărului nr.30
  Telefon: 0730 330 925

Return form