Perioada de garanție

Termenul de garanție pentru bijuteriile DeGEORGIA Diamonds este de 24 de luni.

Atât autenticitatea cât și caracteristicile materialului prețios – aur de14kt (585‰) și aur de 18kt (750‰) – cât și a pietrelor prețioase încrustate în montura bijuteriilor sunt garantate pe viață.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(cap III), acestea nu sunt afectate de condițiile de garanție.

Bijuteriile DeGEORGIA DIAMONDS sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub controlul și îndrumarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor – Direcția pentru Metale Prețioase.

Pierderea garanției

  1. Garanția se pierde în momentul în care apar deteriorări provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor care sunt menționate în cadrul Certificatului de garanție, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori ce nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.
  2. Schimbarea starii originale a produsului; pastrarea in conditii improprii; supunerea la actiunea substantelor chimice, corozive etc.; precum si supunerea la socuri termice, socuri fizice, mecanice, etc;
  3. Încredintarea produsului spre a fi modificat/reparat altor persoane/firme neautorizate de producator;
  4. Neprezentarea certificatului de garantie, neprezentarea facturii sau a bonului fiscal;
  5. compromiterea, sau stergerea datelor inregistrate in acest certificat;
  6. Pierderea certificatului de garantie.