Perioada de service

Repararea sau refacerea (înlocuirea) gratuită a produsului care prezintă deficiențe neimputabile consumatorului, dacă produsul defect se incadrează în condițiile prezentului certificat.

Dacă repararea sau refacerea (înlocuirea) produsului nu este posibilă, se va restitui contravaloarea produsului.
Termenul de garanție începe de la data vânzării produsului și se prelungește cu timpul trecut de la data la care consumatorul a reclamat defecțunea produsului până la data readucerii acestuia în conformitate.

Prestatorul de service (producătorul) are obligația să repare sau să refacă/înlocuiască produsul în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător și cumpărător.

Vânzătorul se obligă să raspundă reclamațiilor în termen de maxim 15 zile lucrătoare.

Cumpărătorul are obligația de a utiliza produsul și de a-l întreține conform instrucțiunilor/recomandărilor detaliate mai jos și prezentate în momentul achiziționării.

Întreținerea/reparația bijuteriilor DeGEORGIA Diamonds

Bijuteria în procesul de întreținere sau reparație poate suferi operațiunea de refacere.

În urma oricărei intervenții obiectele pot suferi pierderi de gramaj direct proporționale cu volumul și gradul de uzură!

Vânzătorul se obligă să raspundă reclamațiilor în termen de maxim 15 zile calendaristice.

Prestatorul de service (producătorul) are obligația să repare sau să refacă/înlocuiască produsul în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, în scris, între vânzător și cumpărător.

Caracteristicile bijuteriei sunt preluate din certificatul de calitate.

Costurile reparației/ întreținerii  vor fi:

Reparații ce necesită refacere: -10% pierdere tehnologică din gramajul bijuteriei vechi; gramajul rezultat se va scădea din gramajul bijuteriei refăcute și se va înmulți cu 459 lei aur 18kt, respectiv 355 lei aur 14 kt

Manopera 92 lei/gr; Se adaugă costul pietrelor înlocuite, unde este cazul!

Bijuterii care necesită rodinare (alb sau negru) 15 lei/gr

Schimbare tijă cercei 92 lei/tija

Lipitură lanț 92 lei; cheița nu se repară! Se înlocuieste! (459 lei/gr 14 kt, respectiv 579 lei/gr 18 kt)

Înlocuire șnur: simplu: 15 lei; împletit: 40 lei
Înlocuire colan de piele cu închidere din aur:
-14 kt, aproximativ 2 gr 1330 lei
-18 kt, aproximativ 2,6 gr 1990 lei
Brățară de piele 25 cm cu șnur de:
-2,5 mm -> 120 lei pentru 50 cm 
-3 mm -> 120 lei pentru 50 cm
Percepere taxă pentru manoperă demontare/remontare pietre pentru fiecare bijuterie în parte.

Declarație producător:

Nu ne asumăm răspunderea pentru spargerea sau deteriorarea pietrelor, perlelor din timpul procesului de curățare a acestora.

Producatorul fiind Sc Diamonds Business Srl, cu sediul în Oradea, Strada Valea Drăganului nr. 14, judetul Bihor.

Termenul de refacere, reparație, curățare și orice altă intervenție asupra produsului, datorită faptului că bijuteriile sunt confecționate manual și contin pietre prețioase naturale, va fi comunicat clientului după analiza produsului și stabilirea gradului de dificultate necesar în fiecare caz.

Modalitățile de comunicare prin care pot fi aduse adaugări sau schimbări asupra celor convenite mai sus pot fi: E-mail, WhatsApp, SMS sau alte modalități prin care se creează comunicarea scrisă cu clientul.

Recomandări

Nu recomandăm purtarea bijuteriilor când: dormiți, faceți baie (acasă , piscină, mare, apă termală etc.), vă schimbați hainele, faceți sport sau oricare altă activitate fizică în timpul căreia puteți lovi sau deteriora bijuteria.

Nu recomandăm purtarea inelelor și verighetelor când: faceți activități casnice (spălați copii, vase, haine, animale de companie etc), activități de grădinărit (săpați, pliviți, udați, ierbicidați) sau oricare altă activitate care poate expune inelul/verigheta la șocuri puternice, termice sau la substanțe chimice, petrochimice sau cosmetice.

Perlele, coralul, mama perlei, fildesul, sideful, lemnul, pielea, sunt materiale de natură organică, bijuteriile care conțin oricare dintre aceste materiale, trebuie ferite de produsele cosmetice, chimice, petrochimice, surse de căldură, șocuri termice.

De asemenea, bijuteriile care conțin părți din cauciuc își pierd elasticitatea dacă intră în contact cu spray-uri cosmetice sau orice alt produs petrochimic.