Cercei cu diamante și aquamarine

Cod produs: Ecaseteazur/EGoddesse/EGoddesseofwater Categorie:

69.193 RON

Clear
adaugați la favorite
Descriere:

Acești cercei detașabili sunt accesoriul perfect în conturarea unei ținute elegante. Sunt compuși din 3 părți.
Partea de sus, detașabilă: cerceii sunt din aur alb de 18 kt cu 2 bucăți de diamante azur de 0,61 ct, gramajul aurului de 1,55 gr.  Cod: Ecaseteazur. Aceștia se pot vinde separat sau în combinație, fie cu partea de sus, fie cu partea de jos.
Valoare: 12 761 lei
Partea de sus, fixă: aur alb de 18 kt cu diamante azur de 0,40 ct, gramajul aurului este de 3,49 gr. Cod: EGoddesse. Aceștia nu se pot vinde separat, doar în combinație, fie cu partea de sus, fie cu ambele părți. ( Ecaseteazur; EGoddessofwater).
Valoare: 10 932 lei
Partea de jos, fixă: aur alb de 18 kt cu diamante azur de 0,56 ct, diamante incolore de 0,49 ct și 2 bucăți de aquamarine de 16,15 ct, gramajul aurului de 7,23 gr. Cod: EGoddessofwater. Aceștia nu se pot vinde separat, doar în combinație, fie cu ambele părți de sus, fie cu una din părțile de sus. (Ecaseteazur; EGoddesse.).
Valoare: 45 500 lei
Înălțime cercei total: 3,9 cm

Personalizați

Orice model poate fi realizat în aur alb, galben sau roz de 14 kt sau 18 kt, cu alte diamante, pietre prețioase sau semiprețioase, iar prețul va fi modificat corespunzător. Pentru a vă crea modelul dorit, apăsați butonul "PERSONALIZAȚI" și completați formularul.

Transport gratuit și asigurat
Împachetare cadou gratuită
Bijuterii certificate
Retur simplu în 14 zile

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul care evaluează „Cercei cu diamante și aquamarine”